مشهد - احمد آباد - خیابان قائم - ساختمان گوهرشاد - طبقه 5 (شنبه تا پنج شنبه 8 صبح تا 8 شب)

  • English language
  • Arabic language

آزمایش های لازم برای عمل کاشت مو

اگر چه کاشت مو نوعی عمل جراحی جزیی است، اما برای انجام آن باید مانند هر عمل جراحی دیگری در ابتدا معاینات بالینی و آزمایش های لازم برای عمل کاشت مو انجام گیرد.

پزشک متخصص به دو دلیل از بیمار می خواهد تا قبل از انجام عمل آزمایشاتی را انجام دهد:
– آزمایش های قبل از کاشت مو برای اطمینان از وضعیت سلامت بیمار و تنظیم داروهای او تجویز می شوند تا فرد در حین پیوند مو، با کمترین عوارض و خطرات مواجه شود.
– اطمینان از ایمنی و محافظت از جراح و تکنسین های اتاق عمل. زیرا در عمل کاشت مو از سوزن و تیغ اسکالپل استفاده می‌ شود. از این ‌رو ممکن است جراح یا تکنسین‌ های دیگر حین کار با این وسایل، به خودشان آسیب بزنند و با خون شما آلوده شوند.

آزمایش های لازم برای عمل کاشت مو که توسط مراجعین کلینیک پوست و مو دنیز انجام می شود شامل موارد زیر هستند:

آزمایش CBC

آزمایش CBC یا شمارش کامل سلول های خونی، یکی از آزمایش های بسیار رایج و کاربردی است که برای بررسی وضعیت کلی سلامتی فرد و همچنین تشخیص رنج وسیعی از بیماری های مختلف همچون عفونت، آنمی، کم خونی و لوسمی ها، مورد استفاده قرار می گیرد و اطلاعات مهمی را در اختیار پزشک قرار می دهد.
انجام این آزمایش به خصوص در کاشت موهایی که نیاز به بخیه دارد، از اهمیت زیادی برخوردار است.

 

آزمایش FBS یا قند خون

در این آزمایش میزان گلوکز در خون اندازه گیری می شود و ممکن است پزشک شما آزمایش قند خون را برای بررسی این که آیا مبتلا به دیابت یا پیش دیابت هستید، تجویز کند.

 

انجام تست‌ های انعقادی PT و PTT

زمانی که پزشک به هر دلیلی به اختلالات لخته شدن خون، مشکوک شود توصیه به گرفتن تست انعقاد خون می کند. زیرا علاوه بر این مشکل، افرادی که مشکل انعقاد خون دارند، نباید از یک سری دارو ها استفاده کنند، به همین دلیل انجام تست‌ های انعقادی یکی از مهم ترین آزمایش های لازم برای عمل کاشت مو است تا خونریزی و انعقاد در حین و پس از جراحی اتفاق نیفتد.

 

آزمایش ‌های عفونی مانند HCV و HBS

آزمایش HBS همان تست هپاتیت B و آزمایش HCV تست هپاتیت C است که به منظور تشخیص آلوده شدن فرد با ویروس هپاتیت در آزمایش های قبل از جراحی مورد بررسی قرار می گیرد. زیرا از آن جایی که امکان انتقال این ویروس به صورت خونی وجود دارد و تماس خونی با فرد مبتلا به این ویروس می تواند موجب ابتلا به هپاتیت شود، لذا جراح بایستی پیش از عمل کاشت مو از احتمال ابتلای فرد به آن مطلع شود.

 

آزمایش کلسترول

در میان آزمایش های لازم برای عمل کاشت مو، آزمایش کلسترول از آن جهت ضروری است که افزایش چربی در بدن می تواند فرایند کاشت مو را دچار اختلال کند. چربی اضافی دور قلب و عروق تاثیر منفی بر بدن گذاشته و خطر تشکیل پلاکت ها را افزایش می دهد که منجر به ایجاد لخته شده و خطر سکته قلبی و مغزی را افزایش می دهد. به همین دلیل می بایست چربی خون را قبل از پیوند مو بررسی کرد.

 

آزمایش ادرار

از آزمایش ادرار برای بررسی علائم بیماری ‌های شایع، شرایط پزشکی و سایر مشکلات متابولیکی همچون عفونت ادراری، مشکلات کبدی و دیابت استفاده می شود. آگاهی از این شرایط به پزشک در تجویز صحیح داروهای بعد از عمل کاشت مو کمک می کند.

 

آزمایش HIV

در بیماران تحت جراحی به علت ارتباط مستقیم با خون بیمار، قبل از انجام هر عمل جراحی از فرد تست اچ ‌آی ‌وی می ‌گیرند. یکی از ضروری ترین آزمایش های لازم برای عمل کاشت مو نیز آزمایش HIV است. زیرا به دلیل امکان انتقال آن، تیم پزشکی می تواند با اطلاع از وضعیت فرد، عمل پیوند مو را با دقت بیشتری انجام دهد.

 

تست بیهوشی

هر چند در روش های جدید کاشت مو نیازی به بیهوشی بیمار نیست و از بی حسی موضعی استفاده می شود؛ اما با این حال یک متخصص بیهوشی می ‌تواند با صحبت کردن با بیمار استرس او را کم کند. از طرفی اگر بدن شما به بی حسی موضعی حساسیت داشته باشد، جراحی قابل انجام نیست.

 

به طور خلاصه مجموعه آزمایشات به شرح زیر است که با توجه به شرایط بیماری کرونا، تست کرونا نیز به آن افزوده می شود:
PT, PTT, BT, CT, CBC, BG, INR
BS, BUN, Cr, ALT, AST, ALP, U/A
HCV Ab, HIV ab, HBS Ag
ESR, CPR, LDH, PCR
IgG, IgM

 

هزینه آزمایش های لازم برای عمل کاشت مو جدا از هزینه کاشت مو در مشهد می باشد که با توجه به نوع و تعداد آزمایشاتی که توسط پزشک مربوطه تجویز می شود و همچنین نوع بیمه تحت پوشش بیمار متغیر است.


فرم مشاوره

برای دریافت مشاوره، اطلاعات خود را در فرم زیر وارد کنید تا با شما تماس بگیریم.